Dobry den,
chcem sa opytat, co si myslite o plateni parkovneho pre tych obyvatelov, ktori musia platit len zato, ze byvaju na uliciach, kde primator nariadil platene parkovanie ? Poziarna, Moravska, atd.
Je to podla vas spravne?
Chceli by ste platit aj vy pred vasim domom ?
podla mna sa tym vela vecí nevyriešilo ked slubovali ked začnu vyberať poplatky že ľudia ktorí byvaju vo vnutrobloku napr. Moravskej budu mať kde parkovať...akurat tak teraz MsP na tom pekne zarába..
Dnes som si bol obnovit parkovaciu kartu na to, aby som mohol parkovat pred vlastnym panelakom. Vcera som to nestihol, prisiel som o 15:30 ku plavarni, aby som sa dozvedel, ze otvaracia doba nie je totozna s kasou na plavaren. Karty na Citypark sa predavaju len od 9:00 - 15:00, raz v tyzdni Stvrtok do 17:00. Co sa mi zda trochu kratka pracovna doba. Najhorsie, ale bolo ze uz mozete mat zapisanu len jednu ulicu na karte. Skoda hlavne pre tych co byvaju na konci Poziarnej a Moravskej alebo Poziarnej a Stefanicky. Ti si musia vybrat alebo kupit celomestsku. Tym zase mesto urobilo nepriame zdrazovanie. Vypalnici!
treba si zvyknut na to ze za vsetko sa bude platit. aj za parkovanie pred vlastnym domom. myto je toho krasnym prikladom - uz avizovali ze od 2012 to bude platit aj pre osobne auta. takze spoplatnenie kazdeho parkovacieho miesta v meste je len logickym krokom.
naviac ak zvazime ako brutalne sa stat i mesta zadlzili a stale zadlzuje, je zrejme, ze bude treba spoplatnit vsetko co sa da len aby sa naplnili pokladnice.
a je jedno ci bude vladnut fico, meciar, miki alebo sulik. medzi nimi niet rozdielu.
asi tak, peniaze do pokladnice mesta nepadnú len tak z neba, a vyberanie poplatkov od občanov je asi naj-logickejší spôsob, ako ju naplniť. Keď sa Vám to nepáči, môžete sa odsťahovať niekam preč