To nieje také jednoduché. Muselo by sa prekódovať fórum, čo nieje robota na par minút
ale to nieje hlavný dôvod. Anonymné príspevky, ako je vidieť v komentároch, sa dajú využiť na spamovanie, používanie vulgarizmov. Ak by to bolo anonymne, mohol by si ukradnuť nick cloveka čo napisal niečo ine. A to sa velmi na riešenie problémov, na čo je toto fórum primarné určené, veľmi nehodí. Táto stránka nieje na svete mesiac. Budu tomu 2 roky.
Je obtiažne pridať komentar k novinke ? Nie. Aj tak to nikto nerobi V Púchove je to tak, mládež na pokeci a starí nevedia čo je internet.
Takže fórum bohužial anonymné nebude. Ak sa niekomu nechce ani len registrovat, tak je to jeho problem. Po registráci si možeš dať avatar, ktorý sa zobrazuje vo fóre aj v komentároch, možeš si vyplnit profil, atď...
Rado, pred 3 rokmi existovalo diskusne forum o Puchove na http://puchov.forumup.sk . Zakapalo kvoli nutnej registracii prispievatelov.
Pozri si stranku http://povazska-bystrica.otvorene.sk/ - forum tam bezi, aj anonymne, a pozri sa kolko ludi sa tam zapaja. Ja som nepovedal ze donekonecna to nechat s anonymnym pristupom - ale aspon kym sa to rozbehne. Tazko sa ti bude registrovat niekto, kto ma mail xxx@matador.sk.
Ked uz teda nejde anonymne prispievanie, aspon by bolo dobre prerobit hlavicku stranky - aby sa nazvy tem v diskusii zobrazovali na celu sirku stranky.
Pozri si napriklad forum na www.belusa.info tiež je tam nutná registrácia.
A na tejto stranke nieje potrebné zadať pravý mail. Môžeš tam napisat aj cervene@jablko.sk, overenie účtu mailom tu nieje.
Fórum tu bolo, potom pre nezáujem bolo asi rok neaktivne, teraz som ho skúsil znovu pridať. A určite nebudú názvy tém na celú širku hlavičky, lebo forum je len sučasť stránky, nie jej hlavný dôvod
Ako som ti dal priklad na tú belušu, ked sa chce, tak nieje problem sa regnut, otázka 5 sekund... tu sa ludom nechce pridavat ani len komentare, kde staci niečo napísať, hodiť smajlika, vyplniť spam ochranu a je to...
To nieje chyba stránky, ale ľudí
rado, ty ma asi zle chapes.
Ja ti nepisem preto, aby som s tebou bojoval, alebo ti oponoval. To ani najmenej. Za to ze tato stranka vobec existuje, som ta predsa uz pochvalil, vtedy ked som sa registroval.
To je ale len prva polovica. Druha polovica celeho toho je, aby sa stranka aj poriadne rozbehla.
Jedna pripomienka este: svoje prispevky mozem hocikedy upravovat? Nie je to ani obmedzene casom?
Cize najprv sa nieco opytam vo fore, druhy mi odpovie, a ja dodatocne upravim svoju otazku? To nie je velmi stastne.
Ja ťa chápem, viem že by to bolo pravdepodobne prínosom.
Ale to je momentálne z technického hladiska nemožné,
lebo by bolo potrebné prekódovať strašne veľa riadkov a funkci a prekopať cele forum. A na to nemám čas a ani sa mi to nezdá také nutné
návštevnosť stránky má vzostupný priebeh, snažíme sa ju čo najviac propagovať. A tak dúfam, že pri väčšej návštevnosti to bude s príspevkami lepšie. Teraz sa snažíme orientovať hlavne na množstvo informácii a aktuálnosť, čo je cesta k návštevnosti, ale nieje to najlahšie.
Ani to tu niektorý nevedia pochopiť, že táto stránka je výsledkom toho, že pár ludí je dobrovolne ochotných venovať tomu kúsok zo svojho volného času. Nemáme z toho nič, iba občasné nadávky od návštevníkov
Dúfam že som na tvoju otázku o anonymných príspevkoch dostatočne odpovedal. Je to nerealizovatelné, musela by sa velka časť prerobiť. Preto som pristúpil ku kroku archivovať príspevky z chatu, aspoň tie ktoré majú nejakú tú pointu
-R- napísal:
Ja ťa chápem, viem že by to bolo pravdepodobne prínosom.
Ale to je momentálne z technického hladiska nemožné,
lebo by bolo potrebné prekódovať strašne veľa riadkov a funkci a prekopať cele forum. A na to nemám čas a ani sa mi to nezdá také nutné
návštevnosť stránky má vzostupný priebeh, snažíme sa ju čo najviac propagovať. A tak dúfam, že pri väčšej návštevnosti to bude s príspevkami lepšie. Teraz sa snažíme orientovať hlavne na množstvo informácii a aktuálnosť, čo je cesta k návštevnosti, ale nieje to najlahšie.
Ani to tu niektorý nevedia pochopiť, že táto stránka je výsledkom toho, že pár ludí je dobrovolne ochotných venovať tomu kúsok zo svojho volného času. Nemáme z toho nič, iba občasné nadávky od návštevníkov
Dúfam že som na tvoju otázku o anonymných príspevkoch dostatočne odpovedal. Je to nerealizovatelné, musela by sa velka časť prerobiť. Preto som pristúpil ku kroku archivovať príspevky z chatu, aspoň tie ktoré majú nejakú tú pointu
Inak to upravovanie príspevkov som už odstránil.
Ak by si mal chuť nejako pomôcť, budeme len radi
musím pochváliť admina, že si robí námahu a má snahu robiť niečo takéto. Dúfam, že to tu bude viac voľné. Fórum chýba hlavne na puchov.sk